Hemma & kompisfritt.

Tjena alla balla, haha.
Idag va tredje dagen i skolan, vi hade massa saker, Brandsäkerhet, Ordningsregler, data kunskap & typ info om svininfluensan? Haha, på den lektionen börja typ Roddan asgarva när Jenny sa organ, haha, så jävla kul!
Efter skolan stack jag hem, och sen kom Eleni. Vi typ spela sims (nöördar!) och måla naglar ;p
Men nu ska jag kanske fixa en blogg med jenny, puss!

Första skoldagen!

( Sorry att jag inte skrev imorse, blev tajt om tid )
Okej , min första skoldag på bergius idag, och det kändes sjukt bra!
Mentorn heter Christian och verkar snäll och så, sen sitter jag
bredvid Jessi som är skitsnäll! Va på inskolningssamtal idag också, rektorn verkar väldigt bra, och rolig.
Nu sitter jag och svettas, men ska dra, pussss !

Fattar 0!

Försöker förstå mig på nått jädra musikprogram som brorsan har på datan, och som ni kanske förstått, så fattar jag ingenting! Får väll vänta tills han kmr hem. Idag blir det fotbollsmatch, kul!
Har inte så mkt att skriva om, så det här får väll räcka, puss!

Förlåt!

Okej, jag har inte skrivit på... Länge. Jag hade fotbollscup fredag-söndag, och så åkte jag till kusinerna på söndag. Hann inte säga Hejdå, sorry. Vi kom 3a i cupen, woho för oss! Sen va jag på landet, fast de va bara jag, mamma, Lollo & Martin, mysigt ändå!
Snart kommer Jojjo & Jullan med sina familjer på kräftskiva, vad betyder det? KUL!

Dra till Jenny snart!

Jullan är också där, vi ska väll hitta på nåt kul! Idag har jag solat & badat i Särsta, spöade även familjen och oscar på minigolf, haha! Träffade Alban, Adam & David från sportscamp, haha.
Nu ska jag fixa mig lite, ha de bra!

Kväll med la Familia!

Film blir det nog, shit dom har redan börjat kolla!
Kanske ska hänka, pusshej!

Besökmigbesökmigbesökmig!

Besökarna har sjunkit sjuuukt mkt sen innan sommarn, tråååkigt!
Snälla, besök lika mkt som innan!
Loveyou!

I'm so Happy!

Var nyss och badade, fick snyggare solbränna, love it! Men anledningen till rubriken, Eleni ringde mig idag! Hon hade varit i Sverige 1 timme, och hon ringer mig, haha, så glad man blir! Vi ska hitta på nåt imorn, så jävla kul det ska bli! Har liksom inte träffats på ett halvår?
Längtar!

Tråkigt!

Kan inte komma på nåt att göra, hjälp mig? Hitills idag har jag bara spelat data, duktigt?
Ikväll är det träning, och jag kommer suga... Har inte tränat på 3 veckor för har typ varit förskyld, PÅ SOMMARN!
Nu ska jag tråka vidare, ni får ha det så bra, bättre än mig!
:)

Alltid kul med Julia!

Seriöst, man har ju alltid kul med Jullan! Igår såg vi på en skräckis & en humor film, sen spelade vi The Sims som nördar, haha! Idag va vi och badade med Johanna i Arlandabadet också, det va mysigt! Så kanske man fick lite snyggare solbränna också, vem vet?
Har precis ätit med familjen, och snart kommer Johanna & Julia över så ska vi ha tjejfilmkväll, vet att du är avundsjuk!
Är inte mitt liv bäst? :)

Julia kommer över!

Julia kommer till mig snart, och hon ska sova över. Blir kul, eftersom jag inte träffat henne på flera veckor, jag har saknat min lilla buttran! Vi får väll se vad vi hittar på, filmkväll kanske? Kul blir det iallafall, det är ett som är säkert!


HEMMA, igen!

Är nu hemma från 2-3 dagar på landet. Mysigt va det, som alltid. Mycket loppisar var jag på, det var ju inte så ovanligt, men hittade ingenting... På fredagen var vi på Elmsta Natta, och precis som förra året var jag, min bror och mina kusiner med i ett trampbåtsrace. Jag va med Lollo, och sen va Martin med Henke. Och vi kom etta och två! Fatta det, haha! Jag och Lollo kom tvåa, eftersom jag har en stark känsla av att killarna fuskade, haha. Man måste ju skylla ifrån sig på nåt, eller? Nu ska jag nog spela "The Sims 2", det va så länge sen jag gjorde det. Jag måste åka och shoppa nån dag också, ska på bröllop i höst så måste ha en klänning.
Kanske ska kolla lite på Style by Stars, dom brukar ha fina klänningar...

RSS 2.0