Lösnaglar=Skitjobbigt!

Man kan ju inte göra nånting?! Inte skicka sms, knappt skriva på datan, inte fixa håret, inte klia sig! Men en sak är säkert, det är skitsnyggt! Ikväll drar ja till landet hos kusinvitamin, hem på söndag. Här kommer lite gillar och ogillar!

 

GILLAR


Mjukglass! Vem säger nej till en iskall mjukglass nu på sommaren? Inte jag iallafall!

SKOR! Finns i massa färger, former och modeller! Sommar som vinter, stor som liten, vem gillar inte skor?

 

OGILLAR


Orättvisor! Gamla klyschan, men vem ogillar inte det? Vi här i Sverige har det riktigt bra, tänkt dom i Afrika som inte får rent vatten, det kan du inte tänka dig va?

Vänner som flyttar! Man saknar dom dag ut & dag in, spelar ingen roll om dem bara flyttar 10 minuter bort, flytta är flytta.


I'M HOME!

Gud va skönt att äntligen vara hemma! Kom egentligen hem igår kväll, men han inte skriva ett inlägg då, ni förlåter mig va? Besökarna har såklart sänkts när ja vart borta, hoppas verkligen att alla börjar läsa nu igen! Jag har haft en skitskön semester! Har såklart saknat alla vännerna & datan, men nu är jag ju hemma igen! Veckan på Sportscamp var helt underbar! Hade skitkul, och träffade världens underbaraste och bästa människor, speccielt Jennifer, Cornelia & Grodan. Lite synd att Jeffe &Cocco bor 3 timmar härifrån, och Grodan typ nere i Göteborg...
Jag hinner inte skriva så mkt mer nu, buhu, för jag ska och grilla hos några bekanta. Men ni får ha det jävligt bra,
BAMSEPUSSAR & KRAMAR! / Maria

Hejdå! :(

Imorn åker jag. Först blir det Sportscamp i Norrköping i en vecka med brudarna, JuliaJenny&Jojjo. Efter det blir det direkt semester med familjen och husvagnen, i 2-3 veckor ungefär. Det bär av till Falkenberg.
Kommer sakna bloggen, får se om jag får tillgång till internet någon gång, men tills vi hörs igen,
Hejdå! :(

Hemma från Julia.

Var hos Julia igår med brudarna, Jenny & Johanna. Det var väldigt länge sen vi var alla fyra, så det var riktigt mysigt! Vi ska ju vara hela nästa vecka också, på sportscamp, kuligt värre! Har precis ätit nu, flintastek :)
Ska kolla vad det är på tv nu, hörs!

Ny design!

Gjorde en design nyss, blev väldigt nöjd! Nu väntar jag bara på era åsikter, skriv en kommentar!
Ska vara med Julia idag, kul! Sen ska jag åka med Mami och shoppa i Väsby typ klockan 5, hälsa om ni ser mig!

Designen blev dålig!

Det är bara att börja om, jag blev inte alls nöjd... Suck...
Några ideér? Färger, former, osv...?


Ny bloggdesign kommer förhoppningsvis!

Har haft så tråkigt idag så va tvungen att göra en ny, kommer snart!

Hur svårt kan det vara?

Jag har försökt lära mig "River flows in you" i cirka 1 timme nu, går inte sådär jättebra direkt, men jag lär mig väll snart! Hoppas jag...
Har inte lika ont i halsen idag, yes! Haha, man blir ju glad, för det minsta jag vill är att bli sjuk på Sportscamp, det ska bli så jädra kul! Juste, har glömt att berätta att jag fått shutter shades! I'm so happy! Martin hittade när han, Oscar, Mami &Papi var på festival i Västerås. Det blev med glas under, vilket jag tyvärr inte ville, men det är ju bättre än ingenting! Jag och Jullan kanske ska köpa självlysande, cooligt va?!

Inget smink, oborstat hår, pyjamas tröja och väldigt trött. Men man kan ju inte vara snygg jämt, om man inte heter Desiree Nilsson förståss!

RSS 2.0